Job-ul care-ţi e pe plac, la Târgul locurilor de muncă, în 10 septembrie

Vara s-a scurs pe nebăgate de seamă– poate că ar fi timpul să te gândeşti serios la job-ul care ţi-ar fi pe plac şi să te prezinţi cu promptitudine la Târgul locurilor de muncă, organizat de ANOFM, în 10 septembrie, la Chişinău.

Începând cu orele 9:00 ale dimineţii, toţi cei ce-şi doresc să aplice pentru un job care corespunde pregătirii lor profesionale, sunt invitaţi în str. Mitropolit Varlaam, nr. 90, unde le vor sta la dispoziţie recruiteri reprezentând mai bine de 20 de agenţi economici, din diferite domenii de activitate, relatează Bani.md.

După cum ne asigură organizatorii, există aproximativ 250 de job-uri care-şi aşteaptă aplicanţii potriviţi, iar angajatorii sunt nerăbdători să-şi selecţioneze viitorii colaboratori din rândurile celor ce se vor prezenta la interviuri.

În cadrul Târgului locurilor de muncă, vizitatorii vor putea obţine date vizând situaţia actuală a pieţei muncii locale, detalii referitoare la serviciile prestate de ANOFM, locurile vacante înregistrate în baza de date a instituţiei şi multe alte informaţii relative la condiţiile de ocupare a acestora, precizează sursa.

      Articole recomandate