Japonezii își schimbă destinul printr-o simplă operaţie chirurgicală

În lumea modernă, operaţia chirurgicală prin care modifici linia destinului se crede că ar avea şi un efect benefic, scrie apropo.ro.

Vorbim din nou de japonezi cărora le-a trecut prin minte să-şi schimbe linia destinului, din palmă, mult mai uşor. Printr-o operaţie chirurgicală. Mulţi sunt convinşi că liniile din palmă vorbesc despre destinul omului. Asiaticii, în speţă, fac coadă la uşile cabinetelor care ghicesc în palmă, iar, mai nou, pentru a lungi liniile (de viaţă, noroc, dragoste, sănătate) chirurgical.

Operaţia presupune modificarea a între cinci şi zece linii din palmă, după cum doreşte clientul, durează până la un sfert de oră şi poate costa şi peste 1.000 de dolari. Acolo unde este lipsă o anume linie, la dorinţa clientului aceasta se creează.

Intervenţia chirurgicală presupune mici incizii ce vin să continue liniile din palmă folosindu-se un scapel electric ce arde pielea şi astfel, liniile rezistă mai bine în timp. Bărbaţii care vin să facă o asemenea intervenţie vor să aibă mai mult noroc la bani, iar femeile sunt mai mult interesate de dragoste şi relaţii.

Se poate ca aceste operaţii să-ţi schimbe destinul? Unul dintre doctorii care lucrează într-o clinică de specialitate declară că nu este foarte sigur de asta, însă crede că pacienţii ar putea avea efectul placebo. Dacă tu crezi că îţi va merge bine într-un anume domeniu, atunci o minune se poate întâmpla.

maini

      Articole recomandate