Jaf ratat în Londra: Au vrut să plece din showroom cu două Ducati, însă au fost puşi pe fugă de angajaţi

Şase hoţi din Londra au plecat la “luptă” fără arme, intrând pur şi simplu în miezul zilei într-un showroom din Croydon, Marea Britanie, din care au încercat să plece cu două modele Ducati, fără să se gândească măcar că le va veni de furcă un angajat mai hotărât decât ei, scrie Daily Mail.

Acţiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale magazinului, iar în înregistrare se observă cum doi dintre hoţi, purtând căşti de motocilişti, intră relaxaţi în prima încăpere a showroom-ului, se înţeleg care pe ce motocicletă să pună mâna şi trec la acţiune. În timp ce împingeau motocicletele, pentru a le scoate din magazin, un angajat se apropie de ei şi îi opreşte, reuşind să îi dea afară.

În faţa showroom-ului, bărbaţii erau aşteptaţi de alţi patru complici. Într-o scenă parcă desprinsă dintr-un film de comedie, unul dintre hoţi se urcă pe o motocicletă expusă în faţa reprezentanţei, dorind să plece cu ea, însă este împins de managerul magazinului care tocmai termină de alergat un alt hoţ, în timp ce un al treilea este îmbrâncit de restul angajaţilor prezenţi.

Dat jos din şa, hoţul se urcă înapoi, profitând de faptul că managerul se antrenează într-o nouă confruntare cu unul dintre bărbaţi. De la un moment dat, tâlharii nu mai ştiu dacă să fugă, să se bată sau să mai fure ceva.

În cele din urmă, banda se retrage, cu mâna goală, dându-şi seama probabil că data viitoare va avea nevoie de o strategie mult mai bine pusă la punct.

Dacă planul le-ar fi reuşit, hoţii ar fi pus mâna pe două modele Ducati 1199 Panigale, exemplar care atinge suta de kilometri pe oră în trei secunde şi care ajunge la peste 31.000 de euro.

Nu au ştiut cu cine se pun, când au încercat să fure de la noi” spune Adrian Couzens, managerul magazinului. Poliţia face acum cercetări, apelând la martori.

      Articole recomandate