Iubita n-are cum să te prindă! A apărut aplicația care iți șterge amantele din telefon

Peste 10.000 de oameni din toata lumea au descarcat aplicatia la cateva zile de la lansarea ei.

Cei care au telefoane cu sistemul de operare Android pot sa isi instaleze o aplicatie care ii scapa de probleme acasa. „Cate” (Call and Text Eraser) sterge pur si simplu mesajele si apelurile dubioase, cu ajutorul unei simple apasari de buton.

Pentru cei care isi pun aceasta intrebare, aplicatia poate scapa de toate informatiile personale de telefon, iar numele amantului sau al amantei nu se afiseaza niciodata pe ecran in cazul unui apel telefonic, scrie Telegraph.

Aplicatia de Android poate fi chiar configurata sa stearga un mesaj prin simpla miscare a telefonului. Totusi, acest mesaj poate fi recuperat ulterior.

Daca iti faci griji ca partnerul tau va fi mirosi ca ti-ai instalat aplicatia, n-ai de ce sa te temi. Pe ecranul telefonului nu va fi nicio iconita care sa te dea de gol.

Culmea este ca nu barbatii sunt cei care s-au inghesuiat sa o foloseasca. 70% dintre descarcari au fost facute de femei. Aplicatia costa 3,70 dolari si a fost inventata de un politist din Statele Unite ale Americii. Ea a fost creata pentru a proteja oficialii statului si oamenii de afaceri, insa poate fi folosita cu succes si in cuplu.

      Articole recomandate