Istorii de groază în două fraze

Ca să povestești o istorioară de groază nu e nevoie de multe cuvinte.

IMAGINAȚIA – monstrulețul care se ascunde în conștiința fiecăruia dintre noi este în stare să transforme o frântură de gând într-o secvență de film horror.

2000px-Red_Arrow_Down.svg-1-660x660

Nu crezi? Citește următoarele istorioare și lasă-ți monstrulețul să-și facă treaba.

1. Progres

Împreună cu psihiatrul meu am realizat un mare progres. Acum și el aude voci.

2. Când locuiești singur

Când locuiești singur și se stinge brusc lumina e destul de înfricoșător. Mai strașnic este însă, când pe timp de noapte se aprinde brusc.

3. Ziua cea mare

Toată viața ei a dus spre această zi, spre acest minunat moment când va intra în biserică. Toate privirile erau îndreptate spre ea: arăta minunat în acea rochie, în acei pantofi, în acel sicriu.

4. Fericiți împreună

Zina și Tudor trăiesc fericiți împreună de 6 luni. Zina l-a văzut pe Tudor prima dată când a urcat în pod ca să vadă unde duc urmele de sânge din sufragerie.

5. Amnezia

Se spune că după accident nu ții minte nimic și pe nimeni. Atunci de ce mă găsești permanent, chiar dacă m-am mutat deja de șase ori?

6. Prea speriat ca să verific

Într-o noapte am auzit zgomote ciudate din dulap, așa că am blocat ușa cu un fotoliu. Au trecut câteva săptămâni de când nu mă mai deranjează zgomotele… acum mă deranjează mirosul.

7. Dopul

Ca de obicei, lavuarul din sala de sport era astupat cu un dop grețos de păr. Nervos, l-am apucat cu putere încercând să-l scot, când am auzit un răcnet de durere ce venea din țeavă.

8. Despărțire

Am jurat să dăm unul celuilalt tot ce aveam. Eu am rămas cu un glonte în tâmplă.

9. Tot ce e mai bun rămâne celui din urmă

L-am rugat pe cel mai bun prieten să doarmă la mine, pentru că în oraș era un manic care a ucis trei dintre cei mai apropiați prieteni ai noștri.
,, Omorurile o să înceteze” mi-a zis el în timp ce mă zbăteam în convulsii, după ce am băut cana de lapte înainte de somn… ,, tu erai ultimul din listă”.

10. Poza

Când am găsit prin casă poza unei fete tinere cu ochii închiși și un zâmbet  inexpresiv, am crezut că e doar o fotografie nereușită și am aruncat-o.
În ziua în care a murit mama, am găsit acea poză din nou, însă pe fața ei deja era un zîmbet diabolic.

11. Oaspetele nepoftit

Noaptea, în drum spre baie m-am împiedicat de cățel, care s-a șters somnoros de piciorul meu. În următorul moment am auzit lătratul câinelui la al doilea etaj.

12. Înapoi acasă

„Dragă, te-ai întors?” –  Am întrebat când s-a deschis în spatele meu ușa camerei de zi. Răspunsul a sunat imediat, în șoaptă lîngă ureche: „Nu”.

13. Poveste modernă

L-am ucis, cu scopul de a rupe vraja și în cele din urmă să mă împac cu ea. Dar din anumite motive acest lucru nu-mi dă imunitate juridică.

14. De la inimă la inimă

Fostul meu soț a spus că îmi va fura inima din nou. Acum se află într-un borcan pe noptiera lui.

15. Dea v-ați ascunselea

Eu sunt cel mai bun jucător în dea v-ați ascunselea din lume. Am fost găsit doar o singură dată… și ultima dată.

Dacă o să ai vreodată senzația că ești privit insistent, în pofida faptului că te afli singur în casă sau că cineva respiră lângă ureche, ori te mângâie prin somn, chiar și când dormi singur, nu uita că este vorba doar de monstrulețul din tine, care își face de cap………………. sau poate că nu!

      Articole recomandate