Internauții revoltați cer retragerea titlului de Miss World – Moldova a tinerei care spune că este din Rusia

2

Pe internet a apărut o petiţie pentru retragerea tinerei care va reprezenta Republica Moldova la concursul de frumuseţe Miss World ce va avea loc în Indonezia, scrie adevarul.ro.

Faptul că reprezentanta Moldovei nu cunoaşte limba de stat şi se prezintă ca fiind din Rusia o descalifică şi o privează de orice drept de a reprezenta Republica Moldova la un eveniment mondial. Semnează această petiţie pentru a revoca participarea Valeriei Ţurcan de la competiţia Miss World 2013“, se menţionează pe yousign.

Iniţiatorii şi-au propus să adune 10.000 de semnături până pe 23 septembrie. Anterior, în cadrul unui reportaj realizat de ProTV, Valeria Ţurcan care va reprezenta Republica Moldova la concursul de frumuseţe a menţionat că vrea să se înscrie şi la cursuri de engleză pentru a putea comunica mai uşor.

Rugată să se prezinte în limba engleză, tânăra a spus că este din Rusia. „Numele meu este Valeria Ţurcan şi sunt din Rusia, aşa mereu le explic celor care nu sunt ruşi“. Valeria Ţurcan este din Tiraspol. Tânăra va concura cu alte peste o sută de tinere pentru titlul de Miss World ce va avea loc în Indonezia.

Pagina petitiei: www.yousign.org

      Articole recomandate