Întâlnirea care le-a schimbat viaţa unor adolescenţi. „Este ca şi cum nu au fost niciodată separaţi”

Doi adolescenţi americani au aflat cu surprindere că sunt fraţi, după ce s-au împrietenit întâmplător, relatează Daily Mail.

Cei doi băieţi, Dakotah Zimmer şi Isaac Noltin, au fost separaţi în urmă cu peste 10 ani, când mama lor, în vârstă de doar 16 ani, a decis să-l dea spre a adopţie pe cel de-al doilea fiu.

Anul trecut, adolescenţii s-au cunoscut din întâmplare în timp ce se aflau la o piscină din Washington, Missouri. În timpul conversaţiilor, Dakotah i-a mărturisit lui Isaac că are un frate pe care nu l-a întâlnit niciodată şi care a fost adoptat de o femeie pe nume Dawn. „Acesta este numele mamei mele”, a răspuns atunci Isaac.

Povestea emoţionantă a regăsirii celor doi fraţi a fost iniţial un motiv de îngrijorare pentru mama adoptivă a lui Isaac, Dawn Noltin, care încerca de mai mult timp să îi spună băiatului că a fost înfiat. Femeia a povestit că dorea să poarte această conversaţie înainte ca Isaac să meargă la şcoala la care şi fratele lui era înscris. Discuţia nu a mai avut însă loc aşa cum plănuise Dawn, fiul său fiind primul care a abordat subiectul.

Cred că mi-am găsit fratele”, a spus băiatul după ce a întrebat-o pe mama sa dacă este adoptat. „Am fost atât de fericit că am un frate. (…) Întodeauna mi-am dorit unul”, a continuat Isaac.

Dawn Nolting a cunoscut-o pe mama naturală a lui Isaac în urmă cu mai mulţi ani, când lua cina în oraş, cu fostul său soţ. Dakotah avea atunci un an, iar fratele său, nouă zile. Când mama celor doi a rămas din nou însărcinată, situaţia a devenit dificilă pentru familie, astfel bunica băieţilor, Debi Bay, a fost cea care întrebat-o pe Dawn dacă doreşte să îl adopte pe Isaac.

Cum răspunsul a fost pozitiv, după 18 luni, Isaac devenea, legal, fiul lui Dawn Nolting.

Mama biologică a lui Isaac şi Dakotah a murit în anul 2007, iar tatăl lor, un an mai târziu.

Deşi timp de peste 10 ani ani băieţii nu s-au cunoscut, acum cei doi se înţeleg foarte bine, a povestit Dawn: „Este ca şi cum nu au fost niciodată separaţi.

      Articole recomandate