Instagramul Nord-Coreean. Primele fotografii făcute de pe smartphone în Coreea de Nord (Foto)

În jurul Coreei de Nord de mult timp se păstrează o umbră de necunoscut. Este națiunea cea mai militarizată, printre proiectele căreia a fost și ideea creării armei nucleare sau programul zborului în cosmos.

Este o țară izolată de altele, o țară comunistă care doar nu demult a început să perceapă importanța dezvoltării turismului și să își deschidă porțile în fața străinilor. Unul din ei a fost și David Guttenfelder, fotograf al Associated Press și laureatul de 7 ori al World Press Award.

Nu demult acesta a mers în Coreea de Nord, fiind unul din primii fotografi căruia i s-a permis să intre cu un smartphone în țară. Iar rețeaua 3G a fost de asemenea accesibilă. David a putut liber să fotografieze și să încarce de pe telefon aceste imagini pe Instagram.

Acestea diferă de celelalte fotografii. Sunt o fereastră către o cu totul altă cultură, în care poți să găsești multe lucruri absolute impresionante.

corea corea1 corea2 corea3 corea4 corea5 corea6 corea7 corea8 corea9 corea10 corea11 corea12 corea13 corea14 corea15 corea16 corea17 corea18 corea19 corea20 corea21 corea22 corea23 corea24 corea25 corea26

(via adme.ru)

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate