Incredibil! Germania – Suedia 4-4 după ce nemţii au avut 4-0 (video)

Meci antologic între Germania şi Suedia, cu opt goluri marcate şi cu o răsturnare halucinantă de situaţie. Partida a fost în direct pe Dolce Sport 3 şi s-a încheiat la egalitate, scor 4-4.

Germania începea în faţa Suediei cu 9 puncte obţinute după trei partide şi după un 6-1 administrat Irlandei, la Dublin. „Panzerul” a pornit asaltul devreme şi cu echipa lui Ibrahimovic, iar după doar opt minute a venit golul lui Klose, care nu l-a iertat pe Isakson.

Suedia respira sacadat şi în minutul 15 Klose a mai lovit o dată. 2-0 pentru Germania, care a continuat să atace în valuri. Golul al treilea a venit logic, pe fondul unor riscuri asumate de oaspeţi. Reuşita a fost semnată de fundasul Mertesacker.
La pauză, Germania se gandea la câştigarea grupei. Iar în minutul 56, Ozil nu a făcut decât să anuleze, teoretic, orice speranţe ale suedezilor.

Ibrahimovici a avut însă alte idei atunci când în minutul 62 a lovit sec. Două minute mai tarziu, gluma a devenit ceva mai acidă, iar Lustig, cu şansă, a înscris golul doi. În minutul 76 Suedia a stărnit panică după ce a marcat golul al treilea prin vârful Elmander.

Germania a intrat în prelungiri cu un gol avans şi se pregătea de o victorie obţinută cu trudă. Lovitura de graţie a sosit după şutul lui Elm în minutul 90+2.

Germania – Suedia s-a terminat 4-4 şi soarta primului loc al grupei C se joacă. Nemţii au 10 puncte după patru partide, în timp ce Suedia are 7 şi rămane pe locul secund, cu un meci mai puţin.

      Articole recomandate