Închisoarea transformată în hotel de lux. Află cît te costă o noapte la răcoare (Foto/Video)

olanda

Una dintre închisorile cele mai dure din Olanda a fost transformată într-un hotel de lux.

Turiştii plătesc sume piperate să petreacă o noapte la Het Arresthuis. Clădirea impresionantă, care a servit drept închisoare timp de 150 de ani, are acum 48de camere încăpătoare, cu un design extravagant. Hotelul are un spa, un centru fitness şi o grădină interioară cu plante şi măslini.

Biroul de planificare de design Van der Valk din Olanda a fost responsabil pentru designul camerelor. Fostele 105 celule au fost reconstruite pentru a 36 camere de lux si 12 apartamente . Ele sunt moderne și elegant mobilate, cu cel mai nou design și cele mai recente noutati de lux. Materialul stejar salbatic, oțel inoxidabil și beton sunt perfect integrate în conceptul de ansamblu.

Pentru o noapte de sejur la hotelul Olandez trebuie să scoţi din buzunar circa 130 de euro echivalentul la  2070 lei moldoveneşti.

Închisoarea Het Arresthuis a fost deschisă în anul 1862 şi în scurt timp şi-a câştigat o reputaţie dură. După ce a fost abandonată timp de mai mulţi ani, a fost redeschisă în 2002 pentru a fi închisă definitiv în 2007, când au început lucrările de modernizare.

Vezi mai jos o galerie foto din renumitul hotel olandez Het Arresthuis :

hotel oleanda (4)

hotel oleanda (1)

hotel oleanda (2)

hotel oleanda (3)

hotel oleanda (5)

hotel oleanda (6)

hotel oleanda (7)

hotel oleanda (8)

Vezi o lista cu cele mai bine cotate hoteluri din Republica Moldova conform clasei de prestigiu.

      Articole recomandate