În premieră în Republica Moldova, astăzi are loc spectacolul documentar ‘’Seven’’

2

Astăzi, 27 noiembrie, la Chișinău are loc în premieră absolută prezentarea spectacolului care a făcut senzație în toată lumea. Evenimentul va avea loc în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei, bloc F, auditoriul 203, orele 18.30.

SEVEN este un spectacol documentar revoluţionar, inspirat din interviurile cu șapte femei curajoase din întreaga lume. Interviurile au fost realizate în 2007 de către șapte dramaturgi renumiți.

SEVEN s-a bucurat de succes în Suedia, Olanda, Turcia, Belgia, Nigeria, Finlanda, Serbia, Rusia, Danemarca, Lituania, Iordania, Afganistan, India, Macedonia, Albania, Croaţia, Kosovo, Bosnia și Herţegovina, Maroc, iar acum poate fi văzut și în Moldova.

În Chișinău, cei care vor juca rolurile femeilor din SEVEN sunt:

1. Svetlana Bodaci, Directoare Resurse Umane a companiei Moldcell, parte a Grupului TeliaSonera, expert în comunicare și trainer.

2. Alexei Buzu, Director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, expert în egalitatea de gen și guvernare democratică.

3. Igor Guzun, Director al agenţiei de comunicare „URMA ta”/www.stiripozitive.eu, autorul unei serii de manuale pentru jurnaliști.

4. Olga Melniciuc, Coordonatoarea programului de mentorat pentru femei „INSPIR-O”, fondatoare a Academiei ”LeaderSHE – Academia tinerelor femei-lider”.

5. Alina Radu, Directoarea ziarului săptămânal independent “Ziarul de Gardă” /www.zdg.md, producător independent de filme documentare, trainer în jurnalism.

6. Elena Robu-Popa, Jurnalistă, moderatoare a noului produs video lansat de portalul de știri UNIMEDIA/ www.unimedia.info, fostă moderatoare a emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova1.

7. Daniela Terzi-Barbăroșie, co-fondatoare a Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, expert și trainer în domeniul egalității de gen, psihologă, psihoterapeută de familie și cuplu.
Intrarea este liberă. Cei care doresc să vină la spectacol sunt rugați să trimită un e-mail la adresa: oxana.zanoga@eef.md. Pentru detalii accesați pagina de facebook a evenimentului: facebook.com.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate