În mișcare – Filmuleţul care te va face să vezi lumea cu alţi ochi

Fotograful american Brad Goldpaint a realizat un filmuleţ spectaculos, în care prezintă câteva peisaje din SUA pe repede înainte, noaptea transformându-se în zi în numai câteva secunde, scrie Daily Mail.

Filmuleţul reprezintă de fapt o succesiune de fotografii, realizate la câteva minute una de cealaltă, care sunt redate cu viteză foarte mare (tehnica se numeşte time lapse).
Clipul, numit „Two Worlds” (Două lumi), a fost realizat în mai multe locuri celebre din SUA, printre care lacul Mono, cascada Tumalo sau parcul naţional Big Bend.

În imagini, poate fi observată mişcarea aparentă a stelelor pe cer, însoţită de căderea vreunui meteorit, iar spre final apare şi aurora boreală.

Acest clip arată cum ziua şi noaptea coexistă în această lume a contrastelor. Sper ca această conexiune dintre Pământ şi Rai să vă inspire şi să vă ajute să vă găsiţi locul într-una dintre cele două lumi„, a declarat Goldpaint. El s-a apucat de fotografie în urmă cu trei ani, când mama sa a murit şi el a început să călătorească foarte mult.

      Articole recomandate