Imnul Protestatarului: „Jos Toţi Rampapapam”

Serviciul Român de Comedie (SRC) a scos un nou hit: „Imnul Protestatarului – Jos Toţi Rampapapam”, un cover după piesa Rihannei „Man Down”.

Serviciul Român de Comedie revine în atenţia publicului cu un nou hit. De data aceasta, echipa s-a lăsat inspirată de evenimentele care au avut loc în Capitală, în ultima lună, când mii de români nemulţumiţi de actuala guvernare au ieşit in stradă să îşi ceară drepturile.

 

Piesa marca SRC este un cover al single-ului „Man Down” – Rihanna, iar versiunea în limba romană este interpretată de către actriţa din „Moştenirea”, dar şi din celalalte hit-uri scoase de SRC, Ramona Hanganu.

 

In videoclipul piesei, Ramona este acompaniată de către două tinere sexy-poliţiste, care pe tot parcursul piesei dansează lasciv.

Şi cum nu se putea ca oamenii legii, care fac dreptate, să nu intervină in scenă, un jandarm bine echipat îşi face apariţia şi începe să lovească în stânga şi în dreapta pe cine apucă, inclusiv pe cântareaţa blondă, pe care o trage de păr, exclamand „băgaţi site-ul de cultură în dubă”.

      Articole recomandate