Imnul disperatului – o parodie lansată în România (Video)

Formaţia Paradinţii, înfiinţată de „Serviciul Româna de Comedie” (SRC), lansează piesa „Nu-i bini dilăc”, cea de-a 12-a din seria parodiilor muzicale realizate până acum de comedianţii de la ProTV.

Potrivit gandul.info, cântecul are şi un videoclip ce a fost filmat în diverse locuri din Bucureşti, tocmai pentru a surprinde atmosfera pestriţă din Capitală. „Am filmat şi pe două maidane – unul se află între Academia Română şi Palatul Parlamentului, iar celălalt, la periferia oraşului, în aşa-zisă deltă a Bucureştiului”, a explicat Toni Grecu.

Totodată, gazda emisiunii SRC a anunţat că Paradinţii nu se opresc aici, urmând să lanseze în curând şi videoclipul piesei “Eu cu vaca sunt pe deal”. Trupa Paradinţii a fost înfiinţată de membrii echipei “Serviciul Român de Comedie” ca răspuns ironic la diverse probleme sau situaţii din societatea românească.

Ea (trupa, n. red) provine din zona României profunde, reprezentată de acest segment de talente ce poate fi urmărit şi în videoclip, dar care este foarte puţin băgat în seamă”, a arătat Toni Grecu.

      Articole recomandate