Galerie foto: Imagini spectaculoase din Colorado, surprinse pe timpul nopţii

Un set de fotografii spectaculoase a fost făcut public, după ce un localnic din Colorado a surprins statul pe timpul nopţii, obţinând nişte imagini uimitoare, relatează Daily Mail.

De fapt, fotografiile realizate sunt compuse din două poze îmbinate pentru a crea un efect mai special, pentru a sublinia culorile şi frumuseţea munţilor şi a cerului înstelat.

Mike Berenson, care locuieşte în Colorado de peste 20 de ani, are experienţă în realizarea acestor minunate capturi. El petrece o bună perioadă de timp căutând zonele în care peisajele sunt deosebite. Pentru a realiza aceste fotografii, Berenson foloseşte aparatură performantă, specifică astronomiei.

Eu calculez când trebuie să fac pozele. Cel mai bun moment este atunci când luna este plină doar pe sfert. Trebuie să cunosc locaţiile foarte bine, pentru că dacă nu fac asta, fotografiile nu vor fi reuşite”, a spus Berenson.

Deşi imaginile sunt uimitoare, fotograful mărturiseşte că nu este încă un profesionist, aşa cum ar vrea, şi asta pentru că nu are destulă experienţă. El a început prin a realiza fotografii subacvatice, pozând bancurile de peşti. Ulterior, a început să-şi extindă zonele de fotografiere, dorind să-şi împărtăşească munca şi cu alţii.

 

 

      Articole recomandate