Imagini spectaculoase cu orașul Kiev văzut de la înălțime (Foto)

kiev

Cel mai mare centru cultural, științific și industrial al Ucrainei reprezintă totodată și una dintre cele mai atractive destinații turistice.

Fotograful ucrainean, Alexandr Ceban a publicat pe pagina sa personală o galerie foto cu capitala Ucrainei, Kiev surprinsă de la înălțime.

kievsky_06

Un oraș vechi și totuși atît de modern, care îmbină influente contradictori într-un mod surprinzător, atrage an de an milioane de vizitatori care niciodată nu reușesc să-l cunoască în totalitate.

kievsky_37

Atmosfera romantică de pe malul rîului Dnieper este întreținută și de monumentele arhitecturale apreciate de istorici ca adevarate comori ale lumii.

kievsky_52

Mereu efervescent, alternînd centrele de agrement și comerț cu oazele de liniște reprezentate prin parcuri și grădini fermecătoare, orașul Kiev are atît de multe de oferit celor care se încumetă să poposească acolo.

kievsky_20

Capitala celei de-a doua țări ca marime din Europa este și ea unul dintre cele mai întinse mari orașe ale lumii. Cu toate acestea, se bucură de o popularitate mai scazută decat Paris, Londra sau Moscova, într-un mod totuși nedrept, căci istoria ei este fascinantă, oamenii sunt foarte bine educați, iubitori de cultură, arta și istorie, iar descoperirile tehnice cu care se pot lauda sunt de-a dreptul admirabile.

kievsky_01

Muzeul aviației din Ucraina, amplasat în apropiere de aeroportul Juliani din Kiev.

kievsky_58

Vechiul terminal.

kievsky_56

Noul terminal , mult mai modern și comod pentru pasageri.

kievsky_21

kievsky_02

kievsky_24

kievsky_32

Stadionul Olimpiskii, aflat încă în costrucție.

kievsky_03

kievsky_09

kievsky_26

kievsky_28

kievsky_30

Gara feroviară din Kiev.

kievsky_29

kievsky_31

kievsky_04

kievsky_05

În Kiev cele două maluri despărțite de rîul Dnepr sunt legate printr-o serie de poduri pentru automobile, dintre care 2 sunt destinate transportului feroviar.

kievsky_22

kievsky_07

kievsky_08

kievsky_10

kievsky_11

kievsky_23

kievsky_33

kievsky_38

kievsky_43

kievsky_44

kievsky_46

kievsky_42

kievsky_59

 

      Articole recomandate