Imagini șocante: Primarul unui sat din Republica Moldova şi-a lovit subalternul cu scaunul în cap (Video)

(Atenție! Imagini șocante +18 )

Ghenadie Rabei, de primarul satului Cimişeni, raionul Criuleni i-a lovit consăteanul cu scaunul în cap. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din localul unde s-a petrecut totul.

S-a întâmplat sâmbătă. Victima, Ion Cazac, care este şi angajat al Primăriei Cimişeni, afirmă că primarul i-a cerut să semneze nişte documente.

A venit la mine şi mi-a zis într-un mod foarte urât şi grosolan că trebuie să merg cu el la notar să semnez nişte documente.I-am zis că nu pot să merg pentru că, în primul rând, s-a adresat urât, iar într-al doilea rând nu e zi de lucru şi nu pot semna documente pentru că am servit alcool. A urmat o serie de ameninţări. Mi-a zis că el în orice moment poate să mă distrugă pe mine şi pe toată familia mea.Apoi a luat un scaun şi m-a lovit în cap“, a declarat Ion Cazac, potrivit jurnal.md.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi au constat că, din cauza loviturii, victima avea tensiune foarte înaltă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Contactat de jurnal.md, Ghenadie Rabei a declarat că are zi de odihnă şi a refuzat să comenteze.

Mai mult, potrivit aceleiaşi surse, Ion Cazac susţine că nu este prima dată când este agresat de edilul satului.

      Articole recomandate