Imagini şocante filmate într-un McDonald’s din SUA

Un casier de la un restaurant McDonald’s din New York a fost pus sub acuzare pentru agresiune, după ce a bătut două cliente cu un obiect metalic, în urma izbucnirii unui conflict, relatează CNN.

Cele două femei bătute sunt spitalizate în stare gravă, a precizat poliţia americană. Incidentul s-a produs miercuri la un restaurant McDonald’s. Cele două femei de 24 de ani au intrat, au dat o comandă şi apoi au început să se certe cu casierul, Rayon McIntosh, în vârstă de 31 de ani, potrivit poliţiei.

Postul WCBS, afiliat CNN, a precizat că altercaţia a început când casierul a ridicat semne de întrebare privind o bancnotă de 50 de dolari pe care i-au dat-o femeile . Acestea au început să strige cuvinte obscene la adresa lui, iar una dintre tinere i-a dat o palmă peste faţă bărbatului. Femeia s-a ridicat apoi peste casa de marcat, moment în care casierul a alergat spre zona bucătăriei.

Casierul a revenit rapid cu ceea ce poliţia a descris drept un obiect metalic şi le-a lovit în mod repetat pe cele două tinere .

Clienţii restaurantului au strigat la casier să înceteze, iar alţi angajaţi au încercat să intervină. O înregistrare video îl prezintă pe casier lovindu-le pe femei de zece ori în timp ce acestea erau întinse pe podea. Acesta se oprea, dar relua loviturile de fiecare dată când femeile încercau să se ridice.

Cele două femei au suferit răni la cap şi au fost transportate la spital, a precizat poliţia. Autorităţile le-au identificat drept Denise Darbeau şi Rachael Edwards şi le-au pus sub acuzare pentru ameninţări, încălcarea proprietăţii şi comportament turbulent.

Proprietara restaurantului respectiv, Carmen Paulino, a declarat că Rayon McIntosh nu mai lucrează acolo. McDonald’s a emis de asemenea un comunicat, în care afirmă că cooperează la anchetă.

      Articole recomandate