Imaginea care a scandalizat internetul. Cum a fost fotografiată o femeie, alături de cîinele său

Terri Graham, mama a doi copii, a socat Marea Britanie si SUA dupa ce o revista din Regat a publicat o poza cu femeia, intr-o ipostaza controversata. Fotografia a fost preluata si de site-ul Reddit.

Terri Graham nu si-a putut alapta cei doi copii. Insa acum isi urmeaza instinctul matern intr-o maniera neortodoxa – alaptand cainele fetitei ei de 9 ani, un mops pe nume Spider.

Intr-un interviu publicat in revista Closer, femeia, in varsta de 44 de ani, a recunoscut ca unii ar putea sa o considere „ciudata”. Insa insista ca laptele matern este benefic pentru cainele ei, iar alaptatul patrupedului o face sa se simta o mama mai buna.

Graham, din California, SUA, pretinde ca Spider a prins gustul laptelui matern in 2010, atunci cand a lins biberonul sticlei cu care il alapta pe fiul ei nou-nascut. Femeia a marturisit ca, inca de atunci, a inceput sa isi alapteze cainele.

O fotografie a articolului din Closer a fost publicata pe site-ul Reddit, la categoria stiri ciudate. A primit 2.000 de like-uri si a fost postata chiar pe prima pagina a site-ului.Un psiholog intervievat pentru articol este de parere ca femeia ar trebui sa caute ajutor specializat.

      Articole recomandate