iLead a deschis aplicările pentru liceenii interesați de leadership internațional

Crezi că deții aptitudini de leadership? Ai dori să afli mai multe despre acesta și să încerci să te indentifici cu unul dintre cele 6 tipuri de leadership existente? Acum ai această posibilitate cu ajutorul iLead.

iLead este un nou proiect de dezvoltare personală destinat elevilor claselor a 9-12-a, organizat de către AIESEC Chişinău în premieră. Scopul acestuia este inițierea și dezvoltarea aptitudinilor de leadership, crearea unui fond de cunoștințe, a unei gândiri globale și implicarea civică a elevilor din licee, astfel aducând un impact pozitiv în societate.

Cei 100 de participanţi selectați vor avea oportunitate să interacţioneze cu 6 stagiari internaţionali, care vor fi responsabili de livrarea trainingurilor legate de tipurile de leadership existente. Pe lângă aceasta, participanții vor avea posibilitatea la finele fiecărei săptămâni să se întâlnească și să interacționeze cu un invitat special.

În cadrul proiectului, pe participanți îi așteaptă multă informaţie nouă, interesantă, workshopuri, studii de caz, learning circles, lucru în echipe şi, desigur, premii pentru cei mai ingenioşi dintre aceștia.

Sesiunile vor începe pe data de 14 iulie și vor dura 5 săptămâni. Participanții vor fi divizați în două valuri a câte 50 de elevi. Fiecare săptămână din proiect va avea câte o tematică specifică, care reprezintă unul dintre cele 6 tipuri de leadership.
Pentru a aplica la proiect, accesează: AIESEC Chișinău. Mai multe detalii despre proiect, găsești aici: iLead.

Termenul-limită pentru a aplica este: 7 iulie. Taxa de participare constituie 100 lei, care va acoperi pauzele de cafea, diplomele de participare și materialele necesare pentru traininguri.

Eşti gata pentru o nouă provocare? Atunci aplică acum la proiectul iLead!

      Articole recomandate