Iarna-i grea, omătul mare: lecția de dezghețat mașina (Video)

Dacă frigul, lapovița și ninsoarea v-au transformat mașina în „om de zapadă” și vă întrebați cum o veți scoate la capăt cu dezghețatul ei, iată în cele ce urmează, o lecție nesperată în acest context.

Este vorba despre metodele ingenioase ale semenilor nostri din Polonia, care par sa nu se lase prea mult intimidati de capriciile iernii si sa fie utilati cu tot ceea ce le trebuie, pentru a iesi cu fata curata chiar si dintr-o astfel de situatie.

Departe de a se lamenta neputincios in fata capcanei de gheata care i-a inghitit masina, protagonistul filmuletului urmator, se demonstreaza un veritabil expert in „stilul smuls”, la capitolul „deszapezire si servicii corelate”.

De remarcat insa, ca este vorba despre un adevarat profesionist in domeniu, socotind dupa instrumentarul utilizat si rafinamentul procedurii, deopotriva.

Daca nu sunteti convinsi inca de eficienta metodei prezentate, va ramane solutia troleibuzului, desi in cazul acesta, s-ar putea sa va macine frustrarea pana la sfarsitul vietii.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate