Hyperfeel – animaţii abstracte pentru cel mai nou tip de încălţăminte sport (Video)

Hyperfeel-inclataminte-nike

Marile firme producătoare de articole sportive şi accesorii dedicate acestui sector, atât de solicitat, apelează la metode din ce în ce mai sofisticate pentru a realiza produse care să bată concurenţa.

Rivalitatea acerbă din acest domeniu, determină deseori specialiştii în marketing şi design, să efectueze studii complexe, în vederea lansării unor articole performante, care să răspundă celor mai pretenţioase solicitări din partea celor ce evoluează în lumea sportului.

Un motiv serios pentru ca o firmă cu pedigree indiscutabil, precum Nike, să apeleze la serviciile companiei FIELD, pentru a analiza modul în care paşii noştri înregistrează variaţii de amprentă şi execuţie a mişcării, în funcţie de tipul suprafeţei cu care încălţămintea vine în contact la rulare.

La prima vedere, ar putea părea deja un mod exagerat de a trata chestiunea, dar când este vorba de performanţe sportive, firmele de specialitate nu precupeţesc nici un efort pentru a obţine informaţii preţioase, atât în procesul de proiectare şi realizare a noilor produse, cât şi în ceea ce priveşte o prezentare cât mai spectaculoasă a acestora.

Aşa a luat naştere seria celor patru animaţii abstracte Hyperfeel, care se află la baza lansării unui nou tip de încălţăminte sport, pe care Nike mizează mult în viitor.

1.Nike Hyperfeel: A Run on the Beach

2. Nike Hyperfeel: A Run through the Hood 

3. Nike Hyperfeel: A Run in the Park 

4. Nike Hyperfeel: A Run in the Woods

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate