Hotelul horror din Londra, cu un decor inspirat din filmul de groază -„Mama”

1

Hotelul Camden Lock din nordul Londrei îşi întâmpină vizitatorii cu un decor horror inspirat din filmul „Mama”, cu Jessica Chastain.

O noapte care îţi va da fiori îţi este promisă la un hotel din nordul Londrei, care zilele acestea îşi „serveşte” clienţii cu clipe de groază. Experimentul face parte dintr-un eveniment organizat de Universal Studios care marchează lansarea pe DVD şi Blu-ray a filmului horror „Mama”, pe 17 iunie, în care joacă Jessica Chastain.

Hotelul Camden Lock este decorat ca în filmele horror, iar turiştii vor avea parte de vizite „paranormale”, apeluri ciudate şi de diferite provocări psihologice care le vor ridica adrenalina la cote maxime.

Cu toatea acestea, Tasneeem Buitendijk, managerul hotelului, speră ca turiştii să nu se sperie atât de râu încât să nu mai revină la hotelul horror.

Cei care s-ar încumeta să îi calce pragul, pot vizita site-ul survivemama.eventbrite.co.uk, unde vor găsi detalii despre această experienţă terifiantă care a început pe 10 iunie şi durează patru zile.

ay_111818188

ay_111818180

ay_111818191

 Citește și: Top 10 filme de groaza pe care trebuie sa le vezi – cele mai tari filme horror

      Articole recomandate