Harta care jigneşte pe toată lumea. Vezi unde se află Moldova

O hartă a lumii întocmită pe înţelesul americanilor plasează fiecare mare regiune de pe glob sub o trăsătură sau denumire ofensatoare. Rusia este „Pustiul”, cea mai mare parte a Asiei este plasată sub denumirea “rahaturi ieftine şi opresiune”, Australia se numeşte “Arkansas cu plajă”, iar Antarctica înseamnă doar “Pinguini tâmpiţi”.

Moldova, ca de altfel aproape tot restul Europei, este plasată sub clasificarea “Corupţi şi faliţi”. Ţările nordice intră la categoria “Nesimţiţi”, Spania, Franţa şi Portugalia intră la categoria “Nenorociţi leneşi”, iar Marea Britanie se remarcă prin “Incest”. Islanda este denumită simplu, după vedeta pe care a produs-o: Bjork.

Clic pentru a mări

Africa este „Rahat distrus în întregime”, cu excepţia Africii de Sud, cunoscută drept „Africa dezvoltată“. Australia se cheamă “Hobbiţi”, India şi Pakistanul intră la “Suport tehnic”, Coreea de Nord are “Zombi normali”, iar Coreea de Sud are “Zombi la Starcraft”.

Canada şi Groenlanda intră la categoria “Beţivi şi nimic altceva”. America de Sud este împărţită în patru: zona cu Mexicul intră la “Droguri”, zona cu Brazilia intră la “Târfe şi cocioabe”, zona cu Chile şi Peru intră la “Mine şi pălării haioase”, iar zona cu Venezuela şi Bolivia intră la “Luptă politică”.

America de Nord se împarte în “Drogaţi”, “Isus şi metamfetamine”, “Criminalitate” şi “Ciudaţi”.

      Articole recomandate