Harry Potter din nou în prim-plan: Warner Bros anunță trei surprize

a

Studiourile Warner Bros au anunțat trei surprize menite să încânte fanii celebrei serii Harry Potter – o poveste care pare să nu cunoască sfârșit, grație publicului de pe toate meridianele lumii.

Universul magicienilor si al personajelor fantastice care au cucerit milioane de spectatori, a inspirat trei noi scenarii, care se vor afla la baza realizarii unor noi pelicule cinematografice in ambient vrajitoresc.

Este vorba asadar despre o triogie dedicata aceluiasi gen de intriga fascinanta, cu precizarea ca noua serie nu va fi o continuare a celei precedente, ci va trata subiecte complet diferite.

Gratie succesului de care s-a bucurat seria Harry Potter, producatorii spera sa inregistreze aceleasi incasari fabuloase si cu noul proiect, avand in vedere ca adaptarea cinematografica a romanului semnat de scriitoarea britanica J.K. Rowling (46 de ani), a acumulat peste 7 miliarde de dolari.

Kevin Tsujihara, cel ce se afla la carma studiourilor Warner Bros, a convins-o pe Rowling sa revina in peisajul filmografic cu acelasi gen de opera, pentru a debuta insa de aceasta data, ca scenarista cu „Fantastic Beasts and Where ti Find Them”.

Iubitorii genului vor fi incantati sa afle ca parteneriatul dintre scriitoarea britanica si studiourile Warner nu se limiteaza doar la acest proiect, ci se extinde si in universul parcurilor de distractii, cu amenajarea unui spatiu dedicat lumii magiei: „Wizarding World of Harry Potter”.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate