Grupul cu peste 360 de mii de moldoveni pe Odnoklassniki

Aparut cu aproximativ jumatate de an in urma, grupul „Ultimele ştiri din Moldova” a unit peste 360 de mii de moldoveni pe Odnoklassniki. Initial,denumirea grupului era „Statusuri”, insa de curand si-a schimbat denumirea in „Ultimele ştiri din Moldova” pentru a aduce la cunostinta sutelor de mii de abonati cele mai noi stiri din Republica Moldova.

Grupul a fost creat si este administrat de Nicolae Petrov (DeFender), un tânăr de 18 ani din Nisporeni.

Daca sunteti utilizator al retelei de socializare Odnoklassniki , va puteti abona cu usurinta aici la cel mai mare grup de stiri din Moldova de pe ondoklassniki.

Odnoklassniki este cea mai populară reţea socială din Moldova. Numărul membrilor înregistraţi întrece cifra de 500 mii. La moment însă reţeaua cedează treptat din popularitate, fapt cauzat de capacităţile tehnice limitate ale platformei, dar şi de creşterea numărului celor ce aleg Facebook şi/sau alte reţele sociale ca, de exemplu, Twitter, VKontakte. Potrivit statisticilor TNS, cea mai mare parte a utilizatorilor acestui site – 51%, au vârstă cuprinsă între 25 şi 44 ani, utilizatorii cu vârsta între 12 şi 24 ani constituie doar 33%, respectiv cu vârsta de peste 44 ani – 15%.

      Articole recomandate