Gmail traduce automat email-urile în limba ta

Sistemul automat de traducere a mesajelor, prin Gmail, nu mai este un experiment. De acum, serviciul de e-mail al gigantului Google va traduce automat mesajele direct în limba ta maternă, fără a mai fi nevoie să iei textul şi să îl traduci manual, cu diverse alte instrumente.

Sistemul de traducere automat a mesajelor a debutat în Gmail Labs în luna mai 2009 şi a fost foarte apreciat de oameni de afaceri care, prin natura job-ului, lucrează şi comunică foarte des cu străini.

Serviciul va fi implementat gradual în câteva zile tuturor utilizatorilor Gmail şi când veţi mai primi un e-mail într-o limbă străină, veţi putea apăsa un buton special pentru traducerea textului şi nu va mai fi nevoie să copiaţi textul şi să îl traduceţi cu ajutorul altei aplicaţii.

Jeff Chin, Product Manager pentru Google Translate a scris pe blog-ul său că„traducerea mesajelor era una dintre cele mai populare aplicaţii aflate în teste, am decis că era vremea să îl promovăm din Gmail Labs şi să îl implementăm în lumea reală”.

Această funcţie va facilita comunicarea persoanelor de naţionalităţi diferite,eliminând timpul pierdut traducerii textului fiecărui utilizator în parte.

      Articole recomandate