Glumă în Coreea de Sud: Psy, cavaler al Apocalipsei, pentru un sfârşit al lumii „Gangnam Style”

Cântăreţul Psy, autorul cunoscutei piesei „Gangnam Style”, nu a scăpat de zvonurile nebuneşti despre apropierea sfârşitului lumii, reţelele de socializare din Coreea de Sud făcând din el un „cavaler al Apocalipsei”, după ce s-au inspirat dintr-un citat -inventat- al lui Nostradamus, informează AFP.

Într-o dimineaţă liniştită, sfârşitul va veni pe un cal care dansează, atunci când numărul cercurilor va ajunge la nouă„, afirmă naratorul unui documentar-parodie, ce are o durată de câteva minute, postat pe YouTube, care a făcut deliciul site-urilor şi reţelelor de socializare din Coreea de Sud.

Interpretarea acestui citat atribuit în mod fals lui Nostradamus, medic şi astrolog francez din secolul al XVI-lea, celebru pentru predicţiile sale, este evidentă: Coreea de Sud este denumită „Ţara dimineţilor liniştite”, iar calul care dansează face referire la mişcările de dans folosite de cântăreţul Psy în videoclipul piesei sale „Gangnam Style”, care a fost vizionat de peste 972 de milioane de persoane pe site-ul YouTube.

Cât despre cele nouă cercuri, este vorba de numărul de zero-uri incluse într-un miliard atunci când acest număr este scris în cifre (1.000.000.000). Videoclipul piesei „Gangnam Style” ar urma să atingă pragul istoric de un miliard de vizualizări pe YouTube pe 21 decembrie, data presupusei profeţii maya despre sfârşitul lumii, afirmă pe un ton dramatic acelaşi narator al documentarului.

      Articole recomandate