El este cel mai stilat căţel din lume. Rocky îmbracă haine de 3000 euro

Rocky, cel mai îmbrăcat căţel din Marea Britanie, are în şifonierul său 1.500 de ţinute, dintre care unele valorează până la 3000 de euro. Stăpâna lui, Lynsey Noble, de meserie cosmetician, dă anual pe hainele căţelului mai mulţi bani decât ar da o femeie pentru propriile haine.

Pentru că are de unde alege, Rocky este schimbat şi de zece ori pe zi. Uneori îmbracă costume elegante, alteori poartă costumul de dinauzaur sau pe cel de Superman.

„Prietenii şi familia mă tachinează mereu pentru că grija excesivă faţă de Rocky, dar nu îmi pasă. Îmi place să-l numesc „micul meu blănos” şi nu-mi place nimic mai mult pe lume decât să-l răsfăţ. Nici nu mă gândesc la câţi bani am cheltuit cu el. Are mai multe haine decât mine. Dacă văd ceva să-mi placă îi cumpăr pur şi simplu„, spune Lynsey , stapâna catelului.

Patrupedul mai deţine şi numeroase perechi de ochelari de soare, o chitară şi 12 lese de toate culorile. Ca accesorii, Rocky are eşarfe, pălării sau cravate.

Lynsey nu-l consideră pe Rocky o mascotă şi declară că nu l-ar chinui niciodată pe delicatul Chihuahua cu ţinute în care acesta nu s-ar simţi confortabil.

Ca orice împătimit al modei, căţelul are în dulap 13 tricouri, trei costume de sport, şase bluze, patru pardesie şi trei veste. Atât de mare este grija lui Lynsey pentru Rocky, încât iubitul acesteia este gelos şi vede în căţeluş un rival, scrie sursa citată. Femeia îl poartă pe patruped peste tot cu ea şi chiar împarte acelaşi pat cu micuţul necuvântător.

      Articole recomandate