Galerie Foto: Viaţa la bordul unui avion privat de 80 de milioane de dolari

Expoziţia de aviaţie care a avut loc săptămâna aceasta la Beijing, în China, a dezvăluit clienţilor cu dare de mână dotările de care dispune nou model de Boeing, un 737 destinat oamenilor de afaceri care vor să se deplaseze la bordul unui avion privat, scrie Daily Mail.

Un astfel de aparat de zbor a fost deja vândut unui om de afaceri din Statele Unite, încă dinainte de a fi prezentat public la expoziţia din China. Acesta ar fi cel de-al doilea avion de lux de tip Boeing pe care îl deţine investitorul american.

Aeronava de lux Boeing 737 se comercializează la preţul de 57 de milioane de dolari. Însă costurile de amenajare a interiorului ridică preţul aparatului de zbor la 80 de milioane de dolari.

Avionul poate transporta până la 19 pasageri cu o viteză de 980 de kilometri pe oră. Boeing 737 poate zbura timp de 12 ore fără să necesite realimentarea cu combustibil.

Aeronava dispune şi de o sală de conferinţe, dotată cu conexiune la internet şi un sistem audio multicanal şi video de înaltă definiţie.

La bord se mai află şi un dormitor matrimonial cu un pat imens şi toaletă proprie, iar dormitoarele mai mici au canapele extensibile. Bucătăria avionului este dotată cu cuptoare cu microunde şi frigider.

      Articole recomandate