Galerie Foto: Imaginile săptămânii

Cele mai reuşite fotografii de săptămâna aceasta includ imagini uimitoare cu peisaje din toate lumea. O colecţie a celor mai reuşite instantanee surprinse de fotografi a fost realizată de National Geografic.

Această fotografie a fost realizată anul trecut şi a primit un premiu în cadrul festivalului „Descoperirea Quebeqului„. Autorul ei este canadianul Pierre Lefebre, care a surprins imaginea lacului Morehead din zona Outaouais în timpului unei dimineţi când mergea la pescuit.

Această imagine a fost surpinsă de Jaroslaw Pawlick în Toscana, Italia, la apusul soarelui. Contrastul dintre culori scoate în evidenţă frumuseţea peisajului.

Tim Wang este fotograful care a realizat această fotografie, în timpul ploii de meteoriţi de pe 7 februarie. Locul unde a fost realizată este Ayers Rock din Australia.

Într-o dimineaţă de duminică, în jurul orei 5.30, Dwi Putra a făcut această fotografie impresionată. Locul în care a fost surprinsă este Muntele Bromo, unul dintre cele mai frumoase masive ale Indoneziei.

Cele trei vârfuri din Lavaredo, nord-estul Italiei au fost imortalizate de Andrea Visca.

Momentul în care o tornadă se apropia de o şosea din Oklahoma, Statele Unite, a fost imortalizat de Chris Allington din maşina personală

O turmă de căprioară lua micul dejun atunci când Xiaotie Huang se plimba prin pădure şi a decis să le facă o fotografie. Una dintre căprioare se uită direct către obiectiv.

Fady Waguih a realizat un plan detaliu cu profilul unei pisici, pe un fond întunecat.

Claude Lee Johnson a surprins un elefant în timp ce alerga nişte pui de leu în rezervaţia Timbavati din Africa de Sud.

Nicholas Ta a imortalizat cascada Yosemite în timp ce stătea aşezat pe o stâncă.

Pe şantierul naval din Gujarati, India, muncitorii construiesc vapoare folosind o tehnică veche de sute de ani şi unelte rudimentare. Imaginea a fost realizată de Greg Vore.

Satul Hemu, din nordul provinciei Hinjiang, China, este înconjurat de păduri de păduri de foaise, după cum se poate vedea în fotografia realizată de Komson Plangsiri.

      Articole recomandate