Gafă incredibilă a unui ginecolog: a omorât un bebeluş, împingându-l înapoi în pântecul mamei!

Un bebeluş sănătos-tun a trăit doar 11 zile de la naştere şi asta din cauza medicului ginecolog care a asistat-o pe mamă la naştere. Gravida, Ancuţa Florea, din Smeura, Argeş, a fost lăsată în travaliu timp de 18 ore, fără ca nimeni s-o bage în seamă.

Fiind la prima naştere, cu o sarcină de 3,5 kg şi cu un uter foarte îngust, nu era posibilă o naştere pe cale naturală. Numai că medicul Alin Tudor şi-a dat seama de acest lucru abia când a ieşit capul fătului. Atunci a încercat să-l împingă înapoi în pântecul mamei, provocându-i grave leziuni la cap copilului care, ulterior, i-au adus şi moartea.
Medicul legist, dr. Dan Manu, cel care a descoperit ce s-a întâmplat cu bebeluşul, spune că moartea copilului a fost cauzată de presarea capului cu un corp dur, iar la autopsie copilul avea practic creierul putrezit. În cele 11 zile de viaţă, micuţul a respirat datorită aparatelor, întrucât nu mai exista activitate cerebrală de foarte mult timp. Poliţia Argeş a deschis o anchetă şi a întocmit dosar penal pe caz. Micuţul Florin Andrei Florea va fi înmormântat joi.

      Articole recomandate