Gadget-uri care te mențin în formă

Controlul atent al greutății, masajul de relaxare, aflarea perioadei fertile a femeilor și brățările de avertizare a stării de sănătate sunt doar câteva dintre gadget-urile care te mențin în formă și au grijă de starea ta de sănătate.

Specialiștii americani au inventat dispozitive electronice care îți dau o mână de ajutor pentru a fi mereu sănătos, zâmbitor și în formă, informează emaxhealth.com.

 

Ceasul care te anunță câte kilograme în plus ai și câte calorii consumi la o masă îți poate fi de un real ajutor în timpul curei tale de slăbire. Purtat în permanență, te avertizează atunci când ai pierdut sau ai câștigat un kilogram.

Mai mult, după fiecare masă îți calculează exact caloriile pe care le-ai consumat, pentru ca tu să știi pe viitor cât și ce poți mânca pentru a nu fi în pericol de a adăuga câteva kilograme la greutatea ta normală.

 

 

 

 

Player-ele MP3 obișnuite, pe care le porți în timpul exercițiilor fizice, te pot întrerupe din programul tău obișnuit. Se întâmplă să asculți o piesă care îți displace, acumulatorii să se descarce prea repede sau firul căștilor să te incomodeze în timpul efortului fizic.

Poți opta pentru un dispozitiv fără fir, care are deja o listă de cântece stabilită, cu cele mai bune piese ale topurilor internaționale, încărcate automat, și un acumulator care nu îți dă bătăi de cap 13 ore din momentul în care l-ai așezat pe masă, în timp ce tu îți continui exercițiile de întreținere.

 

 


Perioada menstruală poate fi o problemă pentru multe femei, pentru că nu întotdeauna știi în ce zi a lunii va veni. Iphone-ul pentru perioada menstruală este perfect pentru femeile foarte active, care sunt în permanență ocupate și nu au timp să păstreze un calendar.

El te va avertiza de fiecare dată când urmează perioada mai dificilă, pentru ca tu să fii pregatită din timp. Mai mult, dacă te gândești să ai un copil, dispozitivul este ideal pentru a te anunța care este perioada ta fertilă.

 

 

 

 

Brățările purtate de persoanele care suferă de cancer nu mai sunt o noutate. Utilitatea lor însă le recomandă pentru uzul frecvent, pentru ca toți din jurul tău să știe exact cum să se poarte cu tine și să te protejeze de stres sau alte situații dăunătoare stării tale de sănătate.

 

 

 

 

 

 

 

Ochelarii care te ajută să adormi mai repede sunt dispozitivele perfecte pentru insomniaci și persoanele în vârstă. Lumina lor albastră te va relaxa profund și vor induce starea de somn. Vei fi în lumea viselor mai devreme decât te așteptai și nu te vei trezi noaptea. Somnul liniștit are acum un aliat de nădejde în acest gadget.

 

 

 

 

 

 

Coarda electronică este dispozitivul de fitness cu care poți contoriza timpul de efort și numărul caloriilor. Este dotat cu o alertă care te avertizează atunci când ritmul tău de exerciții este scăzut. Mai mult, nu îți vei face griji că se rupe, se înnoadă sau cei mici îl vor distruge jucându-se cu el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Masca pentru scalp este un instrument de masaj eficient, care te ajută să te relaxezi în totalitate, fără a fi excesiv. Dispozitivul acoperă întregul scalp și în acest mod nu lasă nicio parte nemasată. Știe exact timpul în care te poate relaxa și cum să facă acest lucru.

 

 

 

 

 

 

 

Brățara pentru sforăit vine în întâmpinarea persoanelor care au probleme grave din cauza sforăitului partenerului. Brățara trebuie purtată pe timpul nopții, iar în momentul în care detectează sforăitul, masează zona încheieturii, pentru evitarea acestei probleme supărătoare.

Este un dispozitiv ușor de purtat, care te scapă de discuții și certuri inutile cu cel drag. Vei fi mai relaxat pe timpul nopții și atât tu cât și partenerul veți avea parte de un somn odihnitor.

      Articole recomandate