Fundawear – lenjeria intimă concepută pentru relaţii la distanţă


Producătorul de prezervative lansează, experimentul Fundawear, un „dispozitiv” ascuns în lenjeria intimă menit să îndulcească trecerea timpului până la momentul la care vă puteţi revedea cu persoana aflată la distanţă. Desigur, totul se bazează pe o aplicaţie pentru telefoane inteligente.

Mai concret, persoanele care poartă lenjeria intimă Fundawear se pot conecta la internet şi se pot “atinge” virtual, dar simţind, prin vibraţii, acea atingere; pot controla intensitatea vibraţiilor, la fel cum pot controla direcţionarea lor către diferite zone ale lenjeriei, respectiv tiparul de vibraţie.

Lenjeria intimă Fundawear este gândită în funcţie de gen: sutien şi chiloţei pentru doamne, boxeri pentru domni. Senzorii plasaţi pe lenjerie sunt cei care o vor face să vibreze, cu ajutorul conexiunii la telefonul mobil şi la internet, astfel încât cei doi parteneri aflaţi la distanţă se vor bucura de senzaţii chiar dacă, fizic, nu se pot atinge.

Deocamdată, această lenjerie intimă este în faza experimentală, dar există posibilitatea, pentru cei doritori, să se înscrie pe lista celor dispuşi să testeze beneficiile Fundawear. Compania Durex cere publicului, de altfel, să ofere idei despre cum ar putea fi folosită această lenjerie în doi. Vă lăsăm în compania unui material video cu mai multe detalii:

      Articole recomandate