Frumoasă şi norocoasă: cine e cea mai bine platită femeie a universului publicitar actual

Multe tinere reprezentante ale sexului frumos cochetează cu lumea modei, în speranţa de a da lovitura şi a se înscrie pe lista celor mai solicitate manechine din sectorul publicitar internaţional, dar puţine reuşesc.

Se pare că nu este suficient un chip fermecător şi un fizic de invidiat, ci ar mai fi nevoie şi de ceea ce ne-am obişnuit să definim drept „un strop de noroc în viaţă”, pentru a răzbi în acest domeniu, în care concurenţa acerbă sporeşte dificultăţile construirii unei cariere de succes.

F1Gisele Bündchen, 34 ani, nu se poate plânge însă, nici de noroc, nici de frumuseţe: este cel mai bine plătit manechin din lume la ora actuală, are doi copii splendizi (Vivian şi Benjamin) şi este soţia unuia din cei mai îndrăgiţi fotbalişti americani – Tom Brady.

Mai mult decât atât: este cel de-al şaptelea an consecutiv, când Gisele se plasează în fruntea clasamentului frumoaselor lumii, din punct de vedere al sumelor câştigate, cu 47 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Interesant este că top-modelul brazilian neagă datele comunicate la nivelul celebrei publicaţii Forbes, susţinând că cifrele sunt exagerate.

Un lucru este însă sigur: câteva milioane în plus sau în minus, nu pot influenţa prea mult standardul de viaţă al acestei frumoase prezenţe feminine din peisajul publicitar mondial.

      Articole recomandate