Fructul care vindecă cancerul și e de 10.000 de ori mai bun ca chimioterapia

1

Poate că încă nu ați auzit de el. De fapt, cu siguranță nu. Soursop (sau Guanábana) este un fruct revoluționar și neauzit încă pe piața medicinală a lumii, probabil prin confruntarea cu marile companii farmaceutice, care nu doresc să își piardă din clienți.

Gustul acestui fruct este plăcut. Cel puțin așa declară cei ce l-au încercat. În genere, un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu, și crește în condiții modeste. În Brazilia toți îi spun Graviola, în Spania guanabana, și „Soursop” e în limba engleză.  Calitatea miraculoasă a acestuia se datorează efectelor sale anti-cancerigene.

Cercetările au demonstrat că fructul are și puternice proprietăți ca agent anti-microbian, avînd impact împotriva infecțiilor bacteriene, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul și tulburările nervoase.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume a efectuat mai mult de 20 de teste de laborator prin 1970, și a ajuns la concluzia că Soursop distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sîn, de prostată, pulmonar și pancreas. Și mai mult, efectul fructului nu afectează celulele sănătoase.

Deci, cel mai bine e să fii informat. Informat că există metode poate de mii de ori mai bune decît medicamentele, pentru a-ți trata anumite probleme de sănătate. 

3901345943_2cf5cd17f2_b

guanabana

_DSC8319

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate