Fotograful care se joacă cu moartea. Proiectul cu imagini de pe zgârie-norii cu peste 300 de metri înălțime (Foto)

Tom Ryaboi este un fotograf din Toronto mai mult decât îndrăzneț. Acesta de fiecare dată sfidează moartea, realizând fotografii unice de pe clădiri cu peste 300 de metri înălțime.

Cei de la Daily Mail relatează povestea tânărului. Tom împreună cu câțiva prieteni fac ceea ce altcineva nu ar face nici cu pământul sub picioare. Tânărul își fotografiază prietenii atunci când aceștia se plimbă periculos pe marginea clădirilor. Ceea ce fac tinerii nu este atât de legal, astfel că Tom este nevoit să se ferească și de camerele video.

Încerc să mă adaptez cum știu mai bine. Într-o clădire de birouri mă duc îmbrăcat la costum, iar pe un șantier mă duc îmbrăcat în muncitor. Am această pasiune în sânge. Ântr-o zi, când eram mic, tata a venit de la serviciu și m-a găsit urcat pe frigider„, a spus Ryaboi.

„Am fost pe acoperișul celor mai înalte trei cladiri din Toronto, însă, de multe ori le spun oamenilor că nu înălțimea contează. Cele mai frumoase panorame sunt cele de pe clădirile mai mici, poziționate între cele foarte înalte”, a adăugat Tom.

foc

foc1

foc2

foc3

foc4

foc5

foc6

foc7

foc8

 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate