Fotografia pentru care Google a fost dat în judecată. De acest bărbat râde un oraş întreg

Un francez dă în judecată Google pentru că l-a făcut de râs în orăşelul în care locuieşte după ce serviciul Street View al companiei a pus pe internet o poză în care omul era surprins în timp ce urina în grădina proprie, susţine avocatul său, Jean-Noel Bouillaud,citat de Daily Mail.


Protagonistul a cerut despăgubiri de 8.000 de lire sterline pentru încălcarea vieţii sale private şi de utilizarea ilegală a imaginii sale.

Bărbatul a descoperit existenţa pozei după ce toţi locuitorii din orăşelul au început să-l ironizeze şi să râdă de el, a adăugat Bouillaud.

Numele clientului său şi cel al orăşelului nu au fost făcute publice, fiind vorba de o localitate de circa 3.000 de locuitori de pe Valea Loarei.

,,Clientul meu locuieşte într-un cătun unde toată lumea cunoaşte pe toată lumea”, susţine Bouillaud, spunând că bărbatul era pe proprietatea sa şi că poarta de la grădină era închisă atunci când a fost făcută poza. ,,A fost surprins în intimitatea locuinţei sale, cu poarta închisă”, a mai spus Bouillaud. În aceste circumstanţe, bărbatul dă în judecată Google pentru că i-a fost încălcat dreptul la intimitate şi pentru că fotografiile cu el au fost publicate fără acordul său, după ce a solicitat ca acestea să fie scoase de pe site.

Alte capturi inedite surprinse de Google, prin Street View:

Un bărbat vizibil entuziasmat

 

Practicantele celei mai vechi meserii din lume

Un proprietar de animale care încearcă şă-şi ţină în frâu calul

 

Citeste si: Cele mai stranii imagini surprinse de maşina Google Street View

      Articole recomandate