Fotografia care i-a schimbat viața: Cum a reușit o tînără arestată să cucerească inimile a sute de bărbați

Meagan Mccullough

O tanara a fost retinuta pentru cateva zile pentru faptul ca a fost prinsa bauta la volan. Viata ei s-a schimbat instantaneu dupa aceea:

Imediat dupa ce decizia judecatorilor a fost definitiva, tanara a fost dusa la o sectie de politie pentru indeplinirea formalitatilor de incarcerare.

Asa cum este obisnuit, femeia a fost fotografiata, iar imaginea ei a fost publicata pe site-ul politiei impreuna cu acuzatiile aduse.
Imediat dupa ce imaginea a fost facuta publica, pe contul de facebook al institutiei au inceput sa curga sute de comentarii legate de frumusetea tinerei, iar printre toate acestea s-au regasit si foarte multe cereri in casatorie.

Dupa ce si-a ispasit pedeapsa si a iesit din arest, tanara a ramas socata de valurile care s-au creat in jurul aspectului ei, mai ales ca ea a considerat ca in fotografia respectiva „aratam groaznic, dupa o noapte nedormita”.

foto

Intr-un final majoritatea barbatilor care au comentat fotografia de la momentul incarcerarii au votat-o ca fiind „cea mai frumoasa detinuta vazuta vreodata”.

      Articole recomandate