Finala Românii au talent: Mentalistul Cristian Gog a câştigat marele premiu (VIDEO)

Cristian Gog este marele câştigător al finalei „Românii au talent”, sezonul 2, care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV. El a câştigat şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său de mentalist.

Gog a explicat că vrea să le arate tuturor ce se petrece în corpul său, supunându-se unui test ce măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG). La un moment dat, Cristian Gog şi-a redus pulsul la zero, iar aparatul a arătat lipsa activităţii cardiace, fapt care a uluit atât juriul, cât şi publicul prezent la marea finală a show-ului.

Pe următoarele două locuri în finala „Românii au talent” s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială – a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un „sabotor” îl uda cu o stropitoare sau îi arunca fulgi scoşi dintr-o pernă peste cuburi.

      Articole recomandate