Filmul „Batman”, urmărit de un blestem? La premiera din Mexic a avut loc un incendiu

Noul film Batman,”The Dark Knight Rises”, pare a fi urmărit de un blestem, având în vedere incidentele care au avut loc la premiera peliculei.

După masacrul din Colorado, a urmat Guadalajara, Mexic, unde atmosfera a devenit incendiară la propriu. 800 de spectatori au fost evacuaţi de urgenţă după ce un incendiu puternic a cuprins sălile complexului cinematografic. Focul, care nu s-a soldat cu victime, s-a declanşat imediat după începerea filmului, iar potrivit martorilor, spectatorii nu au reacţionat imediat la alarma de incendiu, crezând că face parte din film.

Nu ştiam dacă era filmul sau altceva, până când luminile s-au aprins şi ne-au spus să plecăm„, a declarat Carlos Martinez, un spectator citat de cotidianul El Universal.Evacuarea a avut loc fără incidente şi fără panică, conform pompierilor.

Nu este însă primul eveniment negativ legat de acest film. James Holmes, un student în vârstă de 24 de ani, a ucis 12 persoane şi a rănit alte 58, după ce a intrat în sala plină cu spectatori a cinematografului din oraşul Aurora, unde era programată premiera „The Dark Knight Rises„, al treilea film din franciza „Batman”, care este regizat de Christopher Nolan.

Cu toate acestea, tragicul incident nu i-a împiedicat pe numeroşii fani ai „Omului-liliac” să ia cu asalt cinematografele nord-americane pentru a vedea cel mai recent opus, mult aşteptat, din seria „Batman”.

„The Dark Knight Rises” a obţinut 160,9 milioane de dolari în weekendul său de debut, potrivit cifrelor definitive publicate luni de societatea Exhibitor Relations. Filmul ocupă locul al treilea în topul peliculelor cu cel mai bun debut din istorie, după „Răzbunătorii/ The Avengers” (207,4 milioane de dolari) şi ultimul film din seria „Harry Potter” – „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2” – (169,2 milioane de dolari).

      Articole recomandate