Filmele de Top ale lunii august

Ştim că eşti cu gândul la vacanţă şi că probabil te gândeşti mai puţin la muncă şi mai mult la vreo plajă pustie sau vreun vârf de munte solitar. Chiar şi aşa, îţi distragem puţin atenţia (doar de la muncă, desigur) cu o listă de filme ce s-ar putea dovedi cele mai populare în luna august.

Nu este o lună prea bogată în ceea ce priveşte premierele, dar iată că am găsit 9 titluri pe care sigur le aştepţi sau măcar ţi-au atras atenţia în ultima vreme:

 

Ted

Premiera: 2 august

Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.

Magic Mike

Premiera: 3 august

Channing Tatum dă tot ce poate în acest film inspirat de primii săi ani în showbiz (da, a fost stripper) şi regizat de Steven Soderbergh. Filmul are mai multă carne pe el decât îţi arată Tatum, alături de Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Matt Bomer şi ceilalţi actori din distribuţie, prin urmare nu-l considera doar o suită de numere de striptease masculin. Este o incursiune sinceră şi lipsită de prejudecăţi într-o lume greu accesibilă şi-ţi poate da de gândit cu privire la alegerile greu de luat în viaţă.

The Bourne Legacy

Premiera: 30 august

După ce Paul Greengrass şi Matt Damon au părăsit populara franciză inspirată de romanele lui Robert Ludlum, iată că greutatea cascadoriilor cade pe umerii lui Jeremy Renner. Cu Edward Norton în rolul negativ şi Rachel Weisz în cel feminin, Moştenirea îl urmăreşte pe Aaron Cross, un agent de calibrul Bourne care se trezeşte, ca şi predecesorul său, singur împotriva tuturor în acest action ce are toate şansele să te ţină cu sufletul la gură. Scenarist (şi acum şi regizor) este acelaşi Tony Gilroy, prin urmare te poţi aştepta la o poveste inteligentă şi plină de întorsături de situaţie. Noi chiar vrem să-i dăm o şansă lui Jeremy Renner!

Total Recall

Premiera: 9 august

Când a fost anunţată intrarea în producţie, nu am crezut prea mult în acest remake al filmului omonim din 1992, dar lucrurile s-au schimbat o dată cu vizionarea primului trailer. Poate că povestea pare familiară, iar diferenţele faţă de blockbusterul cu Arnold Schwarzenegger pot fi considerate neglijabile, dar noul Total Recall cu siguranţă arată bine şi ar putea oferi două ore antrenante la cinema. Colin Ferrell este Douglas Quaid, un tânăr de viitor ale cărui probleme încep când vizitează Rekall, o companie specializată în inserarea de amintiri false în memoria clienţilor ei.

The Watch

Premiera: 23 august

Ben Stiller, Vince Vaughn şi Jonah Hill împreună într-o comedie este o premisă care ne surâde, mai ales după ce citim sinopsisul: patru tipi dintr-o suburbie (al patrulea e interpretat de Richard Ayoade) vor să mai scape de-acasă, aşa că formează un fel de poliţie comunitară, o trupă de şoc al cărei ţel e mai degrabă distracţia şi nu protecţia vecinilor. Primul trailer sugerează că cei patru se vor băga într-o mulţime de situaţii penibile, iar cel mai recent trailer arată că, habarnişti cum sunt, nătărăii vor afea de înfruntat un extraordinar pericol.

The Expendables 2

Premiera: 16 august

Ultima zi a verii calendaristice îi aruncă pe ecran pe mai marii genului action. Pe lângă Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham şi Dolph Lundgren, avem de-a face acum şi cu Chuck Norris şi Jean-Claude Van Damme. Aproape că nici nu mai contează despre ce e vorba în acest sequel (în filmuloriginal nu a contat), căci scopul noii producţii este să ne arate cât mai multe explozii, schimburi de focuri şi lupte corp la corp între aceşti actori atât de populari la vremea lor.

The Apparition 

Premiera: 30 august

Ben (Sebastian Stan) şi Kelly (Ashley Greene) încep să fie îngroziţi de fenomenele ciudate care se întâmplă în casa lor. Singura explicaţie este aceea că, fără să vrea, au eliberat un spirit în cursul unui experiment paranormal de la facultate, iar acesta nu le mai dă pace. Prezenţa terifiantă se hrăneşte cu temerile lor, îi urmăreşte şi îi torturează oriunde ar încerca să se ascundă. Ultima lor speranţă este un expert în fenomene paranormale (Tom Felton), dar chiar şi cu ajutorul lui pentru tânărul cuplu s-ar putea să fie prea târziu.

The Possession

Premiera: 30 august

Inspirat din articolul din Los Angeles Times al scriitorului Leslie Gornstein „Jinx in a Box”, acest film de groază de la Ghost House Pictures spune povestea unei familii destramate care este atacată de o entitate supranaturală răuvoitoare.

La scurt timp dupa ce părinţii ei divorţează, o tânără cumpără o cutie frumos ornamentata de la un vânzător de antichităţi. În săptămânile care urmează, tânăra face o fixaţie inexplicabilă pentru cutie, iar comportamentul ei devine din ce in ce mai bizar, fata căzând în ghearele unei prezenţe diabolice. Când tatăl fetei descoperă că relicva este de fapt o temniţă pentru sufletul unei persoane decedate căreia i-a fost refuzată intrarea în viaţa de după moarte şi are nevoie de o gazdă umană, începe o luptă disperată pentru a o scăpa de răul care ameninţă să-i pună stăpânire pe trup şi suflet.

Love and Honor

Premiera: 30 august

În centrul terenului va fi evenimentele care au avut loc în timpul Războiului din Vietnam. Un soldat tinar afla ca prietena sa nu il va mai astepta de pe cimpul de lupta, astfel el pleaca de cimpul de lupta pentru a reveni la patrie pentru a recuceri marea lui dragoste.

      Articole recomandate