Fiica lui Ricky Ardezianu la duel cu Valeria Țurcan

Ricky Ardezianu s-a aprins rău de tot. Interpretul vrea să o dea jos pe Miss Moldova 2013, iar locul acesteia să fie ocupat de fiica lui, Ornella.

Cântărețul susţine că la un asemenea concurs prestigios, ţara noastră nu poate fi reprezentată de „o tânără „frumoasă” care nu ştie o iotă româneşte şi care susţine că este din Rusia”,scrie apropomagazin.md.

Domnişoara Ţurcanu nu ştie nicio boabă românește, darămite englezește, plus că se dă drept reprezentanta Rusiei. Nu ştiu ce fac cei de la Ministerul Culturii dorm ori prind muște?”, se întreabă Ricky Ardezianu. Interpretul vrea cu orice preţ să-i ia Valeriei Ţurcanu titlul de Miss Moldova şi o recomandă în locul acesteia pe fiica sa.

Ornella are 18 ani, e studentă în anul I la o instituţie superioară din România, unde studiază ştiinţele politice şi relaţiile internaţionale. Este absolventa unei agenţii moldo-italiene de modelling. Vorbește engleza, spaniola şi româna. O întrebare am la Dvs: nu că ar fi fiica mea, să facem abstracţie de la aceasta: cine din ele ar merita să reprezinte RM la Miss Univers? Atâta timp cât în toate domeniile va domina cumătrismul, iar în cel al frumuseții vor fi promovate neobiectiv, amantele cuiva care au cumpărat juraţii, vom fi mereu ultimii”, se arată în mesajul postat de Ricky Ardezianu pe un site de socializare.

Totul a pornit după ce în interviul realizat de Pro Tv, Valeria Țurcan a declarat că obișnuiește să se prezinte ca fiind din Rusia.Lucru care a revoltat internauții și pe cum se pare și  interpretul Ricky Ardezianu se arată revoltat.

Pagina petiției: www.yousign.org

1

      Articole recomandate