Fiica lui Jean-Claude Van Damme, mai populară decît tatăl ei. Este extrem de frumoasă și deja celebră (Foto)

Despre Jean-Claude Van Damme știe toată lumea. Filmele în care a jucat au devenit celebre, fiind vizionate de milioane de fani ai actorului. Iar capacitatea sa de a face șpagat perfect  a fost apreciată de toate femeile din lume.

vandam

Jean-Claude are 3 copii, 2 băieți și o fată. Se pare că domnișoara este cea mai mediatizată dintre toți, chiar și decît tatăl ei. Bianca Van Varenberg sau Bianca Bree, cum este cunoscută în cercurile mondene, are 22 de ani și deja o mică carieră în spate. Și asta întrucît deja s-a filmat în cîteva filme cu răsunet, printre care și „The Shepherd: Border Patrol„, „Assassination Games„, „Six Bullets” sau „Full Love„.

Cu părinți la fel de celebri, firește tatăl Jean-Claude și mama Gladys Portugues, fiica deja cu pași mari întrece succesele tatălui. Frumusețea, dar și calitățile actoricești au propulsat-o drept una dintre cele mai de perspectivă talente de la Hollywood.

Cazul Biancăi este încă o replică bună la binecunoscuta zicală: ‘’viața bate filmul.’’ Și că poți ajunge cineva nu doar făcînd apel la reputația părinților. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate