Fiica deputatului Valeriu Guma aflată la volanul unui Porche Cayenne, a lovit un motociclist (Video)

Fiica democratului Valeriu Guma a fost implicata astazi intr-un accident. Aflata la volanul unui Porche Cayenne, Daniela Guma a lovit un motociclist care se deplasa pe viaductul din capitala. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a ajuns la urgenta cu traumatisme la o mana si un picior. Daniela Guma spune ca nu l-a observat si ca acesta venea cu viteza.

Potrivit protv.md, accidentul s-a produs la pranz. Fiica deputatului Valeriu Guma, aflata la volanul unui Porche Cayenne, spune ca tocmai iesise din parcarea unui supermarket cand s-a produs accidentul. Ea a vrut sa intre pe viaduct si a fost lovita lateral de un motociclist.

Totusi, martorii spun ca fiica parlamentarului nu i-a acordat prioritate motociclistului. Motociclistul in varsta de 35 de ani, a fost dus la urgenta cu traumatisme ale mainii si piciorului. Politia investigheaza cazul.

Insa intrebarea se pune pe faptul de unde fiica deputatului PD,  Valeriu Guma dispune de un Porshe Cayenne un automobil care costa cel puțin 40 000 de euro.

      Articole recomandate