„Fii Managerul de Mâine la Coca-Cola!” – pentru tineri talentaţi şi cu potenţial

„Fii Managerul de Mâine la Coca-Cola!” reprezintă un program complex de dezvoltare personală și profesională, adresat exclusiv tinerilor absolvenţi, studenţilor în ultimul an de studii şi masteranzilor. Departamentele vizate sunt Comercial şi Producţie. După un an de program celor doi tineri selectaţi li se va propune o poziţie de coordonator sau manager în Coca-Cola Hellenic Moldova, în dependenţă de performanţele pe care aceştia le vor înregistra în calitate de Trainee.

Compania va investi în tinerii selectaţi pentru un angajament pe termen lung, iar ei vor semna un contract de muncă şi vor primi un salariu motivant pe toată perioada programului.

Selecţia participanţilor se va desfăşura în câteva etape ce presupun: evaluarea CV-urilor, testul scris de abilităţi generale şi limbă engleză, centre de evaluare, interviu final. În cazul în care vei fi selectat, vei avea parte de un an de instruire dinamic şi interesant. De asemenea, vei avea ocazia să coordonezi proiecte în cadrul departamentelor.

Pentru a aplica la program trebuie să expediezi CV-ul tău până pe 15 octombrie la adresa md.job@cchellenic.com. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina de Facebook „Fii managerul de Mâine la Coca-Cola!”. Este doar începutul drumului tău pe covorul roşu din Coca-Cola Hellenic Moldova!

Compania face parte din Grupul Coca-Cola Hellenic, unul din cei mai mari îmbuteliatori ai produselor Companiei Coca-Cola din lume şi cel mai mare din Europa. Operaţiunile Coca-Cola Hellenic acoperă 28 de ţări, deservind peste 570 milioane de oameni. Ceea ce îi face deosebiţi sunt valorile organizaţionale: autenticitatea, excelenţa, învãţarea, grija faţã de oameni, faptul cã performează împreunã şi câştigã cu clienţii. Nu ezita sã faci parte din cea mai bunã echipã –Coca-Cola Hellenic Moldova!

      Articole recomandate