Fetiţa de 11 ani care a reuşit să-i uimească pe medici şi cercetători. Incendiază lucrurile din jurul ei

Are doar 11 ani, dar a reuşit să-i uimească pe medici şi cercetători din întreaga lume. O fetiţă din Vietnam, despre care se spune că are puteri supranaturale, are abilitatea de a incendia lucrurile din jurul ei cu puterea minţii.

Tatăl fetiţei a declarat că a devenit conştient de puterea fetiţei în momentul în care instalaţia electrică din casă a suferit mai multe scurtcircuite. Electricienii care au venit să repare defecţiunea au declarat că nu au putut afla care a fost cauza ce a provocat scurtcircuitul. Bărbatul a adăugat că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în alte case în care s-a aflat fiica sa, scrie Vietnamnews.

Salteaua pe care doarme, dar şi alte obiecte au luat în mai multe rânduri foc. Bărbatul susţine că au fost incidente de aceeaşi natură în camera de hotel în care în care familia s-a cazat în timpul unei vacanţe petrecute recent.

Este un caz ciudat nu numai pentru Vietnam, ci pentru întreaga lume„, a declarat profesorul Nguyen Manh Hung, director al universităţii. Acesta a mai spus că va fi organizată o conferinţă în care speciliştii vor încerca să explice ce anume se întâmplă cu fetiţa şi se va încerca o modalitate de protecţie a copilei.

O tomografie realizată recent a descoperit o linie neobişnuită localizată în partea dreaptă a creierului. Oamenii de ştiinţă au anunţat că rezultatele complete ale testelor vor fi date publicităţii luna viitoare.

      Articole recomandate