Festivalul Culorilor Darwin: vino să explodezi de fericire și muzică bună la un eveniment de senzație

Evenimentele de calitate se cunosc prin organizarea bună, invitații de calibru și dispoziția creată pentru toți cei veniți. Festivalul Culorilor este mai mult decât un eveniment. Este o detașare de stres și înțelegerea lumii cu alte…culori.

Mii de oameni colorați, fun, distracție, muzică, dans. Evoluție spirituală, libertate de exprimare și deschidere spre noi orizonturi. Festivalul Culorilor Darwin este o bătălie de culori care îți aduce o experiență de neuitat, ca să te distrezi pe cinste și să îți faci un oraș întreg de prieteni noi. La acest eveniment nu există bariere de vârstă, gen și statut social. Vino să îți colorezi emoțiile și prietenii!

La Festival vor evolua artiști renumiți: legendarul ATB (Andre Tanneberger), Rudee (Germania), DoubleV (Moldova), Alexander (Moldova), Dj VeerJ, astfel că nu vei rămâne nici o secundă fără inspirație. În plus, dacă tot culorile sunt motivul principal al organizării Festivalului, la eveniment va fi organizată o bătaie cu pudră colorată.

Ce vei pierde dacă nu vei fi la eveniment:

• Bătaie între prieteni cu pudră colorată și valuri de culori în aer
• Atmosfera și starea de spirit creată de legendarul ATB
• Cel mai bun show de lumini din Moldova
• Dansuri energice și animatori profesioniști
• Mâncare delicioasă și băuturi răcoritoare

Prețul biletelor este 100 lei până pe 31 august și 150 lei din 1 până pe 5 septembrie. Detalii pe site-ul evenimentului cât și pe evenimentul pe Facebook.

dar03

      Articole recomandate