Festival al culorilor de ziua tineretului din Rusia (Foto)

Un eveniment unic a avut loc wekeendul acesta în orașul Nijnii Novogorod, din Rusia. Organizat pentru prima dată, evenimentul a strîns sute de tineri curioși , și dornici de a trăi senzații noi. 

Festivalul culorilor, un eveniment care se marchează în întreaga lumea, dar își are originile din îndepărtata Indie. În alte ţări, acest festival mai este numit Holi sau Holli şi este o sărbătoare a primăverii celebrată de hinduşi, sikh şi alte religii.

Este ţinut în principal în India, Nepal, Sri Lanka şi în ţări cu diasporă indiană semnificativă, cum ar fi Surinam, Guyana, Africa de Sud, Trinidad, Regatul Unit, Statele Unite, Mauritius şi Fiji.

La fel ca în India, sute de tineri ruși s-au distrat, și s-au colorat unul pe altul folosind vopsele organice aduse din India. Tinerii au fost mobilizați în incinta unui stadion de fotbal din oraș, unde a avut loc evenimentul propriu zis. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Tineretului, sub auspiciile unui stil de viață sănătos și activități culturale decente!

Urmăriți mai jos o galerie foto surprinsă de fotograful rus Stanislav Kaznov:

culori_rusia (1)

culori_rusia (2)

culori_rusia (3)

culori_rusia (4)

culori_rusia (5)

culori_rusia (6)

culori_rusia (7)

culori_rusia (8)

culori_rusia (9)

culori_rusia (10)

culori_rusia (11)

culori_rusia (12)

culori_rusia (13)

culori_rusia (14)

culori_rusia (15)

culori_rusia (16)

culori_rusia (17)

culori_rusia (18)

culori_rusia (19)

culori_rusia (20)

culori_rusia (21)

culori_rusia (22)

culori_rusia (23)

culori_rusia (24)

culori_rusia (25)

culori_rusia (26)

culori_rusia (27)

culori_rusia (29)

Reamintim că un eveniment similar, a avut loc în premieră acum o lună și la Chișinău. Cînd cîteva zeci de tineri s-au adunat și au colorat Capitala într-o nuanță estivală. Festivalul Culorilor la Chişinău, a avut loc cu susținerea unei companii din Capitală.

      Articole recomandate