Fenomen uimitor: Mulţi cred că este o minune de la Dumnezeu. Cum au ajuns milioane de oameni să se închine la o buturugă

Sean Osborne tăia un copac aflat pe mormântul Rebbecăi Stevens, o fetiţă care a murit în 1916, la vârsta de trei ani. După ce a secţionat copacul bătrân, omul a rămas fără cuvinte. Nu ştia cum să reacţioneze, dar era convins că stătea în faţa unei minuni.

Mulţimile se îmbulzesc să arunce măcar o privire spre o imagine fantomatică, care ar reprezenta faţa lui Isus,  pe ciotul unui copac tăiat cu doi ani în urmă.  Lucrătorii cimitirului au fost uimiţi de mister şi spun că au observat mai multe persoane care se roagă la „icoana” apărută săptămâna aceasta.

Un muncitor consideră că nu mai este mult până cimitirul va deveni ca şi Knock, locul unde în 1879 se crede că a apărut imaginea Maicii Domnului, încă vizitat de mii de pelerini în fiecare an.

Imaginea a apărut într-o înregistrare video postată pe Youtube, cu mesajul „O imagine a apărut pe un ciot de copac, în cimitirul oraşului Belfast”.

      Articole recomandate